Regulier onderhoud

Regelmatig onderhoud is belangrijk, omdat hierdoor defecten en slijtage vroegtijdig herkend en verholpen worden.
Voorkom dus onvoorziene kosten, zodat u zo lang mogelijk veilig van uw auto kunt blijven genieten.

TyrePoint helpt u graag uw auto in de beste conditie te houden. Wilt u meer weten over onze service? Bekijk onze waarden in de FirstStop brochure. Klik hier om de brochure te bekijken.

Veiligheid staat voorop

Bij onderhoud van uw auto staat veiligheid voorop. Daarom controleren wij uw auto grondig tijdens iedere onderhoudsbeurt.
We controleren o.a. de remmen, de airbags en de status van de motor. Ook vullen we alle essentiële vloeistoffen bij.

Vakantiecheck

Autopech op vakantie. Dat is wel het laatste waar u op zit te wachten. Omdat u goed voorbereid naar uw vakantiebestemming wilt afreizen, voorzien wij uw auto graag van een uitvoerige vakantiecheck. Daarbij is uw airconditioning een belangrijk aandachtspunt, zodat u fris en onder fijne condities kunt genieten van uw reis.

Wintercheck

In de winter krijgt uw auto het regelmatig zwaar te verduren. Hierdoor kan de ruitenwisservloeistof bevriezen of u kunt een lege accu krijgen. Om dit te voorkomen, maken wij uw auto volledig winterklaar. TyrePoint is een bandenspecialist, dus we monteren direct de winterbanden onder uw auto. Ook bergen we uw zomerbanden geconditioneerd op. Want wij zorgen er graag voor dat uw banden in optimale conditie blijven. Lees hier meer over ons bandenhotel.

Tips & tricks

Wanneer we uw onderhoud plannen, hangt mede af van de vorige onderhoudsbeurt en het aantal kilometers dat uw auto heeft gereden. Bekijk onze FirstStop brochures om op tijd de volgende beurt te plannen, waardoor u hoge onderhoudskosten voorkomt.

Onderhoud plannen

Is uw auto toe aan een uitvoerige beurt of is het lang geleden dat een monteur uw auto volledig is nagelopen? Maak direct online een afspraak om uw volgende onderhoudsbeurt te plannen.