By / 16th oktober, 2015 / Algemeen / No Comments
Nieuwsbericht Week 40 2015

Jos Ramaker heeft 35 jaar ervaring als automonteur. Als een van de weinigen beheerst hij de 2015-10-16 10:59:03 +00001kunst van het reviseren van cardanassen. Geen enkel automerk kent geheimen voor hem, Vooral voor bestel- auto’s , terreinauto’s en 4-wiel-aangedreven auto’s kan Jos ook nog eens extra expertise inbrengen.

Per 1 oktober krijgt Ramaker een vast dienstverband bij de Zwolse TyrePoint aan de Ceintuurbaan. Erik Rodink (directie) en Henry Kappert (bedrijfsleider) zijn erg blij met Ramaker en diens kwaliteiten. Rodink: “Het klopt dat in veel branches vaak wordt gekozen om jonge mensen aan te nemen. Wij kiezen echter graag voor ervaring en kwaliteit.”

 

Een uitstekende service speelt eveneens een grote rol zegt Kappert. “Als het moet ontzorgen we de klant met alles. Dan halen we de auto thuis op en zetten die na een onderhoudsbeurt en, als het nodig is, een schoonmaakbeurt weer terug op de oprit. TyrePoint Zwolle is een samenwerking aan gegaan met Route Mobiel mobiliteitsprogramma, zodat wij ook landelijke pech hulp kunnen leveren.”

Alom bekend is TyrePoint Zwolle vanwege het uitlijnen en balanceren van auto’s. “Bedrijven uit de rest van het land sturen een auto naar ons als de oorzaak van onbalans en wegligging zelf niet kunnen vinden”, vertelt Kappert. “Goed doorvragen en een proefrit maken is een must.” Vanzelfsprekend ontbreekt het niet aan goede apparatuur. Moderne auto’s van elk merk kunnen worden uitgelezen met de apparatuur van TyrePoint Zwolle. Sommige luxe, moderne auto’s, zijn deels zelfsturend door af te remmen als de afstand tot een voorligger te klein wordt. Ook haperingen op dat vlak kan TyrePoint verhelpen.