Bij Tyrepoint Zwolle is nu de enige echte Winter Trial muts verkrijgbaar.

By / 4th januari, 2018 / Uncategorized / No Comments

Bij Tyrepoint Zwolle is nu de enige echte Winter Trial muts verkrijgbaar.

Wij zijn dit jaar weer sponsor van de bekende Winter Trail. Wij geven daarom in de maand januari een muts gratis weg bij aankoop van een set winterbanden.

30 januari komen wij met een nieuwe actie voor de Winter Trail, houd daarom onze nieuwspagina op onze website en Facebook goed in de gaten.

 

Bayerische Wisseldag bij TyrePoint Zwolle!

By / 17th oktober, 2017 / Uncategorized / No Comments

Kom 4 november langs op onze Bayerische Wisseldag en profiteer onder genot van een hapje en drankje van diverse aanbiedingen!

Heb je nog een paar deukjes die je graag uitgedeukt wil zien? Of ben je nog nieuwe winterbanden nodig voordat de winter Nederland bereikt? Kom dan op 4 november naar onze Bayerische Wisseldag bij TyrePoint Zwolle. Deze Wisseldag duurt van 09.00 tot 16.00 uur en zit bomvol leuke acties. Kom jij ook langs? Een afspraak maken is niet nodig!

Wat is er deze dag bij ons te doen?
–          Zomer/Winterwissel;
–          CAR check;
–          Uitdeuken zonder spuiten;
–          Offertes van o.a. schade, wintersets , onderhoud etc.;
–          Hapje, drankje en een gezellige DJ!

Deze dag is voor bestaande en natuurlijk ook voor nieuwe klanten. De werkzaamheden gebeuren op volgorde van binnenkomst. Mocht er deze dag geen ruimte zijn dan wordt er een vervolg afspraak gemaakt.

 

Wisseldag TyrePoint Zwolle

 

Spotrepair etc. Nieuwe locatie.

By / 16th oktober, 2017 / Uncategorized / No Comments

Vandaag is ons Car Cosmetisch Centrum operationeel! Hier gaan wij dus de volgende werkzaamheden uitvoeren.

 • Spotrepair
 • uitdeuken zonder spuiten
 • krassen polijsten
 • poetsen
 • koplampen polijsten

Moet u binnenkort ook uw (private)leaseauto inleveren en wilt u geen torenhoge nacalculatie van uw gebruikersschade ontvangen!

Laat uw auto dan door ons controleren en voordelig herstellen.Heeft u een kleine schade aan de auto? Kom bij ons langs voor een scherpe aanbieding. Velen gingen u voor. Ook kunt u een foto mailen van de schade naar info@tyrepointzwolle.nl dan ontvangt u binnen 4 uur een scherpe offerte.
Ons bezoekadres blijft Ceintuurbaan 34B.

 

Richtmachine 2017 vernieuwd

By / 27th september, 2017 / Uncategorized / No Comments

Na een aantal maanden proefgedraaid te hebben met onze nieuwe richtmachine, hebben we hem nu echt in gebruik genomen!

Het grote voordeel van deze richtmachine ten opzichte van onze vorige richtmachine is dat we nu vanuit alle hoeken kunnen persen. Dit betekend dat we ook de voorkant van een velg kunnen richten en in veel gevallen ook het hard van de velg.

Als u een velg bij ons laat richten betekend het niet dat de auto bij ons moet blijven staan. In de meeste gevallen hebben wij een noodwiel beschikbaar zodat u gewoon mobiel blijft. We streven erna om de velg dezelfde dag klaar te hebben.

Hoe gaan deze werkzaamheden in zijn werk?

 1. U maakt een afspraak bij ons. ( bij voorkeur online)  http://www.tyrepointzwolle.nl/afspraak_tyrepoint_zwolle/
 2. U drinkt een kopje koffie bij ons terwijl wij de velg demonteren.
 3. U rijdt bij ons weg met een noodwiel.
 4. Vakkundig demonteren wij de band en wij inspecteren de band of deze nog veilig is om te monteren.
 5. De velg wordt gericht op onze nieuwe richtmachine.
 6. De band wordt vakkundig gemonteerd en opnieuw gebalanceerd.
 7. Wij bellen u voor een afspraak om het wiel terug te plaatsen.

TyrePoint kiest bewust voor ervaring

By / 16th oktober, 2015 / Algemeen / No Comments
Nieuwsbericht Week 40 2015

Jos Ramaker heeft 35 jaar ervaring als automonteur. Als een van de weinigen beheerst hij de 2015-10-16 10:59:03 +00001kunst van het reviseren van cardanassen. Geen enkel automerk kent geheimen voor hem, Vooral voor bestel- auto’s , terreinauto’s en 4-wiel-aangedreven auto’s kan Jos ook nog eens extra expertise inbrengen.

Per 1 oktober krijgt Ramaker een vast dienstverband bij de Zwolse TyrePoint aan de Ceintuurbaan. Erik Rodink (directie) en Henry Kappert (bedrijfsleider) zijn erg blij met Ramaker en diens kwaliteiten. Rodink: “Het klopt dat in veel branches vaak wordt gekozen om jonge mensen aan te nemen. Wij kiezen echter graag voor ervaring en kwaliteit.”

 

Een uitstekende service speelt eveneens een grote rol zegt Kappert. “Als het moet ontzorgen we de klant met alles. Dan halen we de auto thuis op en zetten die na een onderhoudsbeurt en, als het nodig is, een schoonmaakbeurt weer terug op de oprit. TyrePoint Zwolle is een samenwerking aan gegaan met Route Mobiel mobiliteitsprogramma, zodat wij ook landelijke pech hulp kunnen leveren.”

Alom bekend is TyrePoint Zwolle vanwege het uitlijnen en balanceren van auto’s. “Bedrijven uit de rest van het land sturen een auto naar ons als de oorzaak van onbalans en wegligging zelf niet kunnen vinden”, vertelt Kappert. “Goed doorvragen en een proefrit maken is een must.” Vanzelfsprekend ontbreekt het niet aan goede apparatuur. Moderne auto’s van elk merk kunnen worden uitgelezen met de apparatuur van TyrePoint Zwolle. Sommige luxe, moderne auto’s, zijn deels zelfsturend door af te remmen als de afstand tot een voorligger te klein wordt. Ook haperingen op dat vlak kan TyrePoint verhelpen.

Uitlijnservice als beginpunt

By / 16th juni, 2015 / Algemeen / No Comments

Klik op foto voor vergroting

2015-06-16 20:07:26 +00001

Onderhoud wordt belangrijker voor bandenspecialist First Stop

By / 16th juni, 2015 / Algemeen / Off

Klik op foto voor vergroting.

2015-06-16 19:58:19 +00001

 

 

Ronald McDonald Business Breakfast @Tyrepoint

By / 20th mei, 2015 / Uncategorized / No Comments

19 mei 2015 – Ontbijt gasten bij TyrePoint Zwolle!

Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Zwolle en omgeving. TyrePoint Zwolle was dit keer gastheer voor het ontbijt!

Behalve een lekker ontbijtje, een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, en veel bekende gezichten, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. Er zijn al veel mooie samenwerkingen en nieuwe ideeën ontstaan tijdens voorgaande breakfastclub edities. Het belangrijkste doel van het Breakfast (en ook van TyrePoint Zwolle) blijft natuurlijk de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Zwolle. De opbrengst van de Business Breakfastclub komt geheel ten goede van Het Huis.


Ronald Mc Donald Business Breakfast te gast bij TyrePoint Zwolle

Schadeherstel in goede handen bij Tyrepoint Zwolle

By / 26th april, 2015 / Uncategorized / No Comments
Schadeherstel TyrePoint Zwolle

Schadeherstel TyrePoint Zwolle

Schade.. wat nu?

Schade rijden is nooit leuk! Het liefst regel je zo snel mogelijk het schadeherstel. Wij ontzorgen u bij schade aan uw auto! Tyrepoint Zwolle is het intake centrum voor autoschade Berghorst in Heerde. Samen staan we voor kwaliteit op hoog niveau en Berghorst Heerde werkt voor elke verzekeringsmaatschappij!

Eventueel vervangend vervoer kunnen we voor u verzorgen, bel of kom langs voor schade aan uw auto.

Erik Rodink nieuwe eigenaar TyrePoint Zwolle

By / 18th maart, 2015 / Uncategorized / No Comments

slide_erik

Na jarenlange ervaring in automotive, nu zijn droom verwezenlijken!

Een specialist op automotive gebied, dat kun je van Erik Rodink wel zeggen. Na 25 jaar lang werkzaam te zijn geweest in de automotive industrie gaat hij zijn lang gekoesterde droom verwezenlijken. ‘Na jaren in loondienst te hebben gewerkt wil ik graag met een vernieuwde blik het mobiliteitsvak een eigen invulling geven op gebied van onderhoud en reparatie’, zegt Erik. Door de overname van TyrePoint Zwolle is dit voor mij een uitgelezen kans om dit te bereiken.’

Samen met de initiatiefnemer van TyrePoint Zwolle, Henry Kappert, zal hij de jonge onderneming verder ontwikkelen. De diensten worden met het huidige team van deskundigen verder uitgebreid. ‘De kansen voor dit bedrijf liggen in het uitbreiden van de dienstverlening. Rondom personen- en bedrijfswagens gaan we de dienstverlening uitbreiden.’ TyrePoint heeft als bandenspecialist alle know-how in huis en dat is in combinatie met de nieuwste apparatuur de perfecte combinatie voor kwaliteit.

En nu verder!
‘Naast de bestaande dienstverlening gaan we ook onderhoud aanbieden met als specialisme een hoogwaardig diagnosestation voor o.a. elektrisch aangedreven auto’s. Daarnaast worden spotrepair, uitdeuken zonder spuiten en carcosmetics, poetswerkzaamheden aan de diensten toegevoegd. Ook gaan we schadeherstel verzorgen. Dit laatste in samenwerking met Berghorst waardoor we voor de meeste verzekeringsmaatschappijen kunnen werken’, vertelt hij enthousiast.

Erik Rodink weet waar de behoefte bij de klant ligt: ‘De aangeboden dienstverlening sluit vaak niet aan op de klantenwensen. Oorzaak is gelegen in het ontbreken van flexibiliteit in aangeboden diensten op de juiste tijd. Veelal is de aftersales een bijzaak. Hierdoor zie ik vele kansen in deze markt. Onze klant is zowel de zakelijke als de particuliere rijder, waarbij ik voor de perfecte dienstverlening samen wil werken met diverse partijen. Door (vanaf 1 april) de verruiming van de openingstijden (maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur) kunnen de klanten direct gebruik maken van onze flexibiliteit.’

‘Vanuit de sfeervolle wachtruimte krijg je de gelegenheid om te zien hoe bijvoorbeeld zomerbanden worden vervangen door winterbanden en/of hoe de auto wordt uitgelijnd. Tijdens het wachten, onder het genot van een kop koffie, kan er gewoon gewerkt worden met de aanwezige WiFi in de wachtruimte.’

Tyrepoint is gevestigd aan de Ceintuurbaan in Zwolle, dus je mag met een gerust hart spreken van een A-locatie. Niet alleen de plek is goed, ook de ruimte stemt Rodink tot tevredenheid. ‘Een groot deel van de ruimte is ingericht voor de opslag van zomer- en winterbanden. En het voordeel bij ons is dat je direct dezelfde dag al kunt beschikken over de banden. Bij grotere organisaties moet je een afspraak maken en omdat het op een centrale locatie is opgeslagen, kan het soms wel een week duren.’

Uiteraard is Erik Rodink direct te vinden op de werkvloer. ‘De koffie staat klaar, kom een keer aan voor een kennismaking.’