Welkom bij TyrePoint Zwolle!

TyrePoint Zwolle is specialist in banden en wielen. Wij hebben dus alles in huis om de wegligging van uw auto te verbeteren. Sinds de oprichting op 1 november 2013 zijn we gevestigd aan de Ceintuurbaan 34b: een ware A-locatie! Vanuit de sfeervolle wachtruimte heeft u uitzicht op onze werkplaats, zodat u kunt meekijken hoe wij aan uw auto werken.

Onze kracht

De kracht van TyrePoint is de jarenlange ervaring van Erik Rodink en zijn team van deskundige medewerkers. TyrePoint staat ondanks de jonge leeftijd garant voor jarenlange ervaring in de bandenwereld. Naast know-how beschikt TyrePoint over de nieuwste technologie, een professionele bandenstraat en het beste richt- en uitlijnapparatuur. Daarnaast is het team vriendelijk, flexibel en snel. Terwijl u geniet van een heerlijk kop koffie en gratis WiFi wordt uw band of velg vakkundig verwisseld! Kortom, zowel u als uw auto zijn bij ons in zeer goede handen.

Merken

TyrePoint kan in principe alle merken banden leveren. Van budgetbanden tot banden van hoge kwaliteit. Het allerbelangrijkste is om de juiste band bij de juiste auto en bestuurder te adviseren. Voor de autodealers in de regio bieden we de mogelijkheid tot technische ondersteuning. We mogen ons ook First Stop dealer noemen. Daarmee kunnen we een landelijke dekking garanderen. Ook bedienen we hiermee de leaserijders die hier direct worden geholpen met allerlei werkzaamheden aan banden en velgen. Een greep uit onze merken; Michelin, Continental, Vredestein, Goodyear, Dunlop, Pirelli, Bridgestone en de budgetmerken Achilles, Fulda en Appolo.

Bandenhotel

Naast een grote werkplaats, beschikt TyrePoint over een speciaal bandenhotel. Hier worden uw zomer- of winterbanden onder de perfecte condities opgeslagen, zodat zij in topconditie het nieuwe seizoen tegemoet kunnen rijden.

Heeft u een probleem met uw velg, band of wegligging? De professionals van TyrePoint Zwolle staan voor u klaar!